Thor Amor «Supermann»

EP – 3 sanger – utgitt 1.April 2015

Thor Amor
skriver norske låter om alt det underfundige som livet har å by på. Underfundig, filosoferende og drømmende tekster om livet og kjærligheten. 

Det begynte i det små med kassegitar og sang. På hans første konserter var det gjerne med en gjesteartist eller to. Fra blokkfløyte solo fremført av hans gode venn Presten, innom søster Randi’s felespill til de vakreste harmonier fra Sten Erland Hermundstad’s fortryllende pianospill.

Hans debututgivelse er en vinyl EP ’Supermann’ med tre låter. Thor Amor spiller gitarer og synger, produsert av Håvard Øieroset i QuickMicStudio i Fredrikstad. Gjesteopptreden av Randi Granli på fele.

Innspilt januar 2014 og utgitt på vinyl høsten 2015.

Releasekonserten til vinylutgivelsen var også debutkonserten til Thor Amor Band, som består av Thor Amor på vokal og Telecaster, Dave Hunter på bass og Robert Hansen trakterer trommene.

Uttrykket med bandet har utviklet seg til et rockeband. Visesangene har fått nytt arrangement og nye låter finner stadig dagens lys. Låter om kjærlighet til det gode, og hatsanger til politikere rundt om på denne kloden.

Kontaktinfo: band@thoramor.no
t: 936 34 118