:

Hva har skimrende jangle-pop til felles med skitten rock? Svært lite, bortsett fra at begge sjangrene er gitarbaserte og er del av KaiRos varierte, musikalske univers. KaiRo gir i disse dager ut seks nye låter fordelt på 3 singler.

:

 • 26. juli: See it / Dancing in the rain

  Sommerlig og fengende  jangle-pop, med vokalharmonier og den karakteristiske lyden av Rickenbacker 12-strengs gitar. Inspirert av artister som Byrds, Tom Petty, Who og Beatles.

  Hør låtene her

:

 • 16. august: Please don’t go / With you girl

  Skitten rock av det melodiøse slaget med en dæsj stoner-rock i seg. Inspirert av artister som Iggy Pop, Monster Magnet, Graveyard og Them Crooked Vultures.

:

 • 09. september: The Doer / Freak out 

  Lettere forstyrret, møkkete bluesrock med innslag av psychobilly. Inspirert av artister som Reverend Horton Heat, Heavy Trash, Beasts of Bourbon og Screamin’ Jay Hawkins.

:

KaiRo (Kai Roger Gjestemoen) er en norsk låtskriver og gitarist, med en fortid i mariachi-death-surf-bandet Los Plantronics. Solo-artisten har tidligere gitt ut det kritikerroste albumet “Stew of Life” (2018) og EP-en “The Gospel of KaiRo” (2021).
Låtene er innspilt live i StanStudios på Kløfta, og er produsert og mikset av Stian Haslie og Kai Roger Gjestemoen. All musikk og tekst er skrevet av KaiRo. Han spiller gitar(er) og synger på alle låtene. Medvirkende musikere er Stian Haslie, Gunnar Sæter, Jørn Raknes, Guro Vikingstad og Stian Borgen.